Reiki
Reiki

Reiki-healing


Reiki-healing är en tusenårig friskvårds-metod. Du får erfara beröringens positiva egenskaper och effekter. Den frisätter oxytocin- ett hormon som får oss att må bra och känna oss harmoniska och kärleksfulla.


Genom mina händer flödar den universella energin till mottagaren och skapar läkningsprosesser både kroppsligt och mentalt. Många upplever att det sätter igång processer i energikroppen och det kan erfaras som ex värme, pirrningar, kyla eller tryck. Ibland frigörs energi såsom känslor och man kan uppleva eufori, sorg eller andra bortträngda känslor. Det betyder att den helande energin är igång och jobbar. Tilåt dig själv att känna och uppleva det du gör.


En Reiki-behandling tar ca en timme och utförs alltid med kläderna på. Du får ligga ner på en bänk och jag går systematiskt och intuitivt igenom hela kroppen. Via Reiki-energin uppfattar jag även det som ligger som blockeringar för växande och utveckling i Din energikropp. Oftast är det känslor som vi inte frigort oss från utan som vi medvetet eller omedvetet inte kan släppa taget om. Genom kanalisering tar jag även emot budskap från livsguider, änglar, bortgågna släktingar eller andra nu levande personers påverkan på Dig. Detta sker samtidigt med Reiki-healingen och jag delar gärna med mig av detta till Dig om Du så vill.


Reiki är friskvårdsberättigande, dvs du kan använda din friskvårdspeng via jobbet och ett underbart komplement till vårt fysiska liv såsom träning, arbete och familj. Reiki skapar dessutom förutsättningar för ett personligt växande. Jag rekommenderar att Du i anslutning till Din behandling inte dricker alkohol eller tränar hårt.


Vill Du läsa mer om Reiki? besök www.reikiforbundet.se


Sagt av klienter som fått Reiki-healing:


"Känslan  av att dörrar öppnades upp i mig själv och att jag kom i en helt ny kontakt med mitt inre jag. Efteråt upplevde jag en slags eufori och energikick som höll i sig i minst en vecka. Mina reikibehandlingar hos Kia fortsatte med jämna mellanrum och fick mig att må väldigt bra. Kia hjälpte mig även att se och förstå saker hos mig själv som jag under lång tid omedvetet tryckt undan och som skapat blockeringar i min kropp.


Dessa blockeringar fick jag också hjälp med att lösa upp under mina behandlingar.


Idag är jag själv utbildad Reiki healer och använder i första hand Reikin på mig själv. Från skeptiker till utövare är ingen dålig resa.

Tack Kia för allt, du är magisk."


/Helene Holm"Jag har uplevt Reiki på olika sätt nästan varje gång. Ibland har jag känt mig kall om fötterna, ibland varm i hela kroppen. Jag hamnar ofta i en skön dvala och det har hänt att jag fått upp bilder och även gråtit. Det som inträffar varje gång är att jag efteråt känner mig helt avslappnad och samtidigt full av energi. Jag känner att energin hamnar där den ska".


/Jonas Betzholtz